Održan prvi NTC seminar u dijaspori

U subotu, 24. juna u Beču, održan je prvi  NTC seminar u dijaspori. Autor programa je tokom seminara preneo učesnicima, uglavnom roditeljima, puno korisnih informacija o razvoju deteta, o greškama roditelja koje utiču na kognitivne sposobnosti deteta. Naučio ih nekoliko tehnika koje mogu primenjivati u radu sa svojom decom i tako podsticati razvoj divergentnog razmišljanja, kreativnosti i darovitosti. Sve tehnike su u vidu igre, a moto celog programa je upravo to – Učenje je igra. Planirano je formiranje NTC tima, koji bi volonterski radio NTC program sa darovitom decom u Beču. I naravno u drugim gradovima EU u kojima dijaspora pokaže interesovanje.

Zbog velikog interesovanja predviđen je još jedan seminar u Beču krajem septembra i u Nojšatelu u oktobru. Program je akreditovan u svim EX YU državama od strane Ministarsva obrazovanja, a više detalja možete pronaći ovde.

Ukoliko želite da budete obavešteni o prvom narednom NTC seminaru koji će da bude održan u Vašem gradu, popunite formular ovde.

Bliži se početak novog ciklusa NTC radionica za decu. 😊 Ovog ciklusa nudimo Vam nešto novo: radionice NTC sport nastale u saradnji sa timom KK Partizan

Temine redovnih radionica, detalje, nove i stare lokacije, naći ćete klikom na dugme ispod

Ostavi komentar