Roditelji 2017-02-21T13:04:17+00:00

[vc_row][vc_column][vc_column_text el_class=“textWrap“ css=“.vc_custom_1487682088267{background-position: center !important;background-repeat: no-repeat !important;background-size: contain !important;}“]NTC seminari su namenjeni učiteljima, vaspitačima i roditeljima. Na seminaru se obradjuju teme o razvoju sposobnosti za učenje, o značaju rane stimulacije za motoričke i kognitivne sposobnosti, praktične aktivnosti tokom kojih učesnici ovladavaju NTC tehnikama. Seminar izvode autor programa Ranko Rajović i koautor Uroš Petrović sa stručnim timom.

 

Seminar za roditelje je adaptirana  verzija seminara za vaspitače, učitelje i stručne saradnike. Seminar se sastoji iz 4 bloka od 45min, cena po osobi je 2.400,00 dinara. Popust imaju roditelji čija deca idu na radionice i ako dođe više osoba iz iste porodice. Najčešće se održavaju radnim danima posle podne. Jednom mesečno ili jednom u dva meseca organizujemo u Beogradu i Novom Sadu. Ako se skupi grupa od 25-30 roditelja u nekom drugom gradu, možemo i tamo održati seminar.

Ukoliko želite pojedinačno da se prijavite za seminar za roditelje popunite prijavnu formu, klikom >>OVDE<<.

Ako želite da organizujete u vašoj ustanovi seminar i imate grupu roditelja, onda ne moraju svi pojedniačno da se prijave, već možete da nam pišete na mail: seminari@ntcucenje.com

Nakon zavrešene obuke ukoliko želite podršku u primeni programa, možete poručiti radni list koji izlazi jednom mesečno, tu možete naći primere kako se primenjuje program u praksi. Više o tome možete videti na stranici materijal za roditelje.

 

 

 

IMG_0362[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]