NTC kviz

Zbog velikog interesovanja prijava za 3. sezonu NTC kviza je produžena do 30. januara. 2024. godine! Ukoliko želite da prijavite svoju školu možete pisati na email adresu [email protected]

Pozdrav svima i vidimo se u novoj sezoni!


Dragi gledaoci,

novina u drugoj sezoni NTC kviza biće radna sveska od druge epizode (23.9.2023.)! Preuzmite besplatno svesku i na osnovu emitovane epizode pokušajte da rešite zadatke iz sveske NTC kviz.

Želimo svima puno dobre zabave, smeha, novih ideja i učenja kroz igru.
U toku je kviz NTC kao i igra “Vreme za NTC kviz”.

Posle svake epizode NTC kviza koji se emituje na RTS1 subotom od 12.05 na društvenim mrežama NTC kviz (Facebook i Instagram) objavljivaćemo tačno u 13.10 po jedno novo pitanje koje se odnosi na upravo emitovanu epizodu.

Odgovori se šalju u vidu komentara ispod objavljenog pitanja.

Uz odgovore je bitno da navedete ime i prezime deteta, školu koju dete pohađa kao i grad iz kog dete dolazi. Prvih 10 tačnih odgovora bodovaće se sa 3 poena, a svi ostali koji odgovore u roku od 60min po 1 poen.

Diplome za učešće igri dobijaju 30 učesnika koji imaju najviše bodova a najboljih 10 dobija i nagrade. Bodovi koje dobijaju učesnici, uzrasta od 2 do 4 razreda dodeljuju se njihovoj školi, tako da će 3 škole sa najvećim brojem poena dobiti poziv za snimanje nove sezone NTC kviza.

NTC kviz podržalo je Ministarstvo prosvete, kao i Udruženje vaspitača Vojvodine i Savez učitelja Republike Srbije.


Pozdrav svima!


cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram