Politika privatnosti aplikacije

Opšti uslovi

U ime Agencija za obrazovanje NTC EDU (u daljem tekstu “NTC EDU”) obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući
mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su
samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni NTC EDU (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

Uslovi korišćenja

Upotrebom ove aplikacije i internet/prodavnica sajtova o informacijama o aplikaciji potvrđujete da ste pročitali, razumeli i prihvatili ove uslove korišćenja (u daljem tekstu “uslovi”) i slažete se da ste obavezni da ih poštujete, kao i sve druge primenljive zakone i propise. Ukoliko ne prihvatate ove uslove, nemojte koristiti ovaj internet sajt ili aplikaciju.

NTC EDU može izmeniti ove Uslove u bilo kom trenutku izmenama u ovom tekstu. Trebalo bi da posetite ovu stranicu s vremena na vreme i proverite ažurne Uslove, jer ste njima zakonski vezani. Pojedine odredbe ovih Uslova mogu biti nadjačane eksplicitnim zakonskim aktima ili saopštenjima istaknutim na drugim stranicama ovog sajta.

Koje lične podatke, i zašto, prikupljamo?

Aplikacija na mobilnom telefonu

Aplikacija ne prikuplja niti snima bilo kakve podatke o vama. Ukoliko provajder app prodavnice ili operativnog sistema Vađeg mobilnog uređaja (Google ili Apple) to čine u svojim app prodavnicama, onda je to u skladu sa njihovom politikom privatnosti na koju mi nemamo nikakav uticaj.

Kontakt forme

Kada nam pošaljete e-poštu preko adresa navedenih za kontakt u aplikaciji, istu čuvamo kako bismo mogli da vam odgovorimo na upit.

Ako se prijavljujete za naš oglasnik, vaša e-adresa će biti sačuvana na našem serveru kako bismo vam mogli poslati vesti.

Analitika

S kim delimo vaše podatke

Ne delimo vaše lične podatke sa drugim licima.

Koliko dugo čuvamo vaše podatke

Vaše kontakt podatke čuvamo dok se ne odjavite od primanja vesti.

Koja prava imate nad vašim podacima

Ako ste nas kontaktirali putem e-pošte, možete zatražiti preuzimanje izvozne datoteke ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dostavili.

Takođe, možete zatražiti brisanje svih ličnih podataka koje imamo o vama. Ovo ne uključuje podatke koje smo obavezni držati za administrativne, pravne ili sigurnosne namene.

Kontaktirajte nas na [email protected] ukoliko želite da zatražite brisanje svih ličnih podataka.

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram