NTC online radionice

1.500,00 RSD26.400,00 RSD sa PDV

Od ove godine smo uveli i opciju elektronskih radionica. Iako se dr Ranko Rajović i generalno NTC sistem učenja zalaže za to da deca što manje za ekranom, roditelji su ipak smatrali da jednom nedeljno sat vremena nije toliko strašno ukoliko se vreme za ekranom opravda radionicom koja je korisna za njihovu decu. Tako da smo najviše na zahtev roditelja iz dijaspore i gradova koji nemaju NTC centar, odlučili da ponudimo i ovakve radionice.

Šifra proizvoda: N/A Kategorija:

Opis

Ove radionice prate redovni ciklus NTC radionica s tim što dete radi od kuće pomoću Zoom aplikacije. Predavač s druge strane zadaje zadatke i aktivnosti koje dete treba da uradi. Mlađoj deci (bela, žuta i narandžasta grupa) je potrebna pomoć roditelja u realizaciji radionica, dok starija deca (plava i zelena grupa) mogu samostalno da rade.

Grupe za NTC online Zoom radionice su sledeće:
Bela grupa (4 i 5 godina)
Žuta grupa (6 godina)
Narandžasta grupa (7 godina)
Plava grupa (8 i 9 godina)
Zelena grupa (10 i 11 godina)

Cena za NTC online radionice iznosi 12.000,00 RSD za ciklus koji traje 16 radionica, uplatu je moguće izvršiti u 4 mesečne rate od po 3.000,00 RSD. Prva rata se plaća nakon prve radionice. Uz radionice dobijate radni svesku u PDF formatu.
Cena za uplate iz inostranstva iznosi 120,00 EUR za ceo ciklus, a 30 EUR je mesečna rata.

Dodatna informacija

Rata

Jedna rata, Ceo ciklus, Jedna rata za dva deteta, Jedna rata za tri deteta, Ceo ciklus za 2 deteta, Ceo ciklus za 3 deteta, Polovina rate

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “NTC online radionice”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram