Puzzle Evropa

1.500,00 RSD sa PDV

Puzzle pomažu u razvoju funkcionalnog znanja uz pomoć misaonih klasifikacija, serijacija i asocijacija, a dodatno razvija finu motoriku pomoću delića slagalice koji se nalaze u kutiji.

Kategorija: Oznaka:

Opis

U NTC sistemu učenja primenjuje se 6 različitih celina. U okviru jedne primenjuju se igre memorije po posebnom sistemu (igra duplih asocijacija) i slagalice (puzzle) koje pojednostavljuju primenu programa, jer omogućavaju lakši prelazak na viši nivo i dalje napredovanje.

 

Puzzle pomažu u razvoju funkcionalnog znanja uz pomoć misaonih klasifikacija, serijacija i asocijacija, a dodatno razvija finu motoriku pomoću delića slagalice koji se nalaze u kutiji. Tu su takođe memorijske kartice u dva kompleta. Prvi komplet sadrži zastave država Evrope, dok drugi komplet sadrži karikature država Evrope (Švajcarska – sat, Holandija – vetrenjača, itd.). Memorijske kartice pomažu u razvoju misaonih procesa u ranoj fazi života i odlična je osnova za kasnije dobro razmišljanje, učenje i povezivanje naučenog.

 

Nije za decu mlađu od 3 godine zbog malih delova. Boja i sadržaj mogu odstupiti od ilustracije. Proizvedeno u Srbiji.

 

Sadržaj: puzle (88 komada) + memorijske kartice (2 kompleta)

Dodatna informacija

Težina 0,340 kg
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram