Kako spremiti decu za izazove budućnosti

Dragi roditelji,

povodom završetka 1. ciklusa NTC radionica organizujemo besplatno online predavanje dr Ranka Rajovića za sve roditelje čija su deca pohađala NTC radionice tokom ove školske godine. 

Iza nas je teška i veoma izazovna godina. Promene koje sdvijaju sve su brže i zahtevaju veliko prilagođavanje svih nas. Šta je to što kao roditelji možemo da uradimo da bismo spremili decu za budućnost i vreme koje se značajno razlikuje od vremena u kojem smo svi mi odrastali, što će biće glavna tema predavanja, posebe ono osmišljenog za roditelje dece koja pohađaju NTC radionice.


Predavanje traje 1h + 15 minuta predviđenih za pitanja i diskusiju.

Da biste obezbedili sebi mesto na predavanju potrebno je da "kupite ulaznicu" koja košta 0 dinara, detaljne instrukcije nalaze se u nastavku. Nemojte da Vas zbune termini kupovina, jer je predavanje besplatno, ovo je samo bio način da kontrolišemo broj učesnika, jer je broj mesta ograničen. 

  • odaberete željeni termin i da kliknete na njega (linkovi na dnu stranice)
  • otvoriće Vam se nova stranica gde treba da kliknete dugme "Dodati u korpu"
  • kliknete dugme "pregledaj korpu"
  • kliknete dugme "nastavite s plaćanjem"
  • unesite tražene podatke, otkačite polje "Pročitao/la sam i prihvatam Opšte uslove korišćenja *" i kliknite dugme "naručite"

Nakon toga dobićete više mejlova, prvo će Vam stići mejl od "NTC Sistem Učenja" kao potvrdu da je kupovina uspešna, a onda će stići mejl od NTC Slovenija u kome će biti sadržan link putem kojeg ćete pristupiti predavanju 5-10 minuta pre početka. Taj mejl će biti na engleskom, a link za pristup predavanju je jedinstven i možete da mu pristupite samo vi.

Biće potrebno da kliknete na plava slova "Click Here to Join" nakon čega ćete biti preusmereni na predavanje.

 

Važne smernice da izbegnemo tehničke probleme:

  1. Skinete ZOOM aplikaciju na računar preko koga ćete se uključiti na predavanje: https://zoom.us/client/latest/ZoomInstaller.exe
  2. Napravite nalog, koristite isti mejl kao u prijavi
  3. Proverite da li Vam rade zvučnici/slušalice
  4. Priključite se seminaru 10-ak minuta pre početka, da imate vremena da rešite moguće tehničke smetnje. Nakon što ste kliknuli na link pre uključivanja u poziv iskočiće Vam prozorčić na kome treba da kliknete plavo dugme na kome piše „join with computer audio“.

 

Dodatne napomene:

-Ukoliko će više vas gledati predavanje sa istog uređaja, dovoljno je da se jedna osoba prijavi na predavanja, odnosno da „kupite“ jednu ulaznicu
-Ukoliko bude bilo potrebe, otvorićemo četvrti termin
-Pošto je broj mesta ograničen, molimo Vas da se ne prijavljujete na više od jednog termina i da se prijavite što pre kako biste obezbedili sebi mesto u željenom terminu

1. Termin  subota 30.1.2021., 11.002. Termin  subota 30.1.2021., 17.003. Termin  nedelja 31.1.2021., 11.00
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram