NTC radionice za decu

Najvažnije razdoblje za razvoj mozga i kognitivnih sposobnosti je do dvanaeste godine, a posebno u prvih nekoliko godina života. Po tome je vidljivo koliko je velika uloga i odgovornost roditelja kako bi dete doseglo svoje potencijale. Najdragocenije razdoblje upravo je vreme do polaska u školu jer je tada razvoj mozga najintenzivniji. Na značaj ovog razdoblja ukazuju i mnoga istraživanja u kojima je jasno naznačeno da vreme i trud koji ulažemo u edukaciju deteta u ranom uzrastu ima daleko veći uticaj, nego kad to činimo u kasnijem razdoblju.

NTC radionice za decu su osmišljene od strane autora programa „NTC sistem učenja“. Autor je dr Ranko Rajović, član Komiteta svetske Mense za darovitu decu i saradnik UNICEF-a za rano obrazovanje. Koautor programa je Uroš Petrović, književnik i autor 12 knjiga iz područja književnosti za decu i mlade. Radionice sprovode sertifikovani predavači (učitelji, vaspitači, stručni saradnici).

Radionice se održavaju tokom cele godine jednom nedeljno u 2 ciklusa od po 16 radionica s pauzama tokom raspusta. Svaki ciklus je drugačiji, što znači da deca mogu da idu više godina. Radionice traju 60 minuta za belu grupu, 90 minuta za ostale grupe i realizuju se jednom nedeljno. Tokom ciklusa je planirano da jedna od radionica bude sa nekim od članova NTC stručnog tima, koji čine autori programa sa saradnicima koji su doprineli razvoju programa. Na ovu radionicu će biti pozvani i roditelji, kako bi se još bolje upoznali sa programom i naučili kako sa decom da primenjuju program. Ova radionica najčešće bude van termina redovnih radionica.

Ciljevi radionica

 • podizanje nivoa intelektualnih sposobnosti svih učenika koji učestvuju u programu.
 • sprečavanje poremećaja pažnje i koncentracije u školskom periodu.
 • razvijanje koordinacije pokreta i motorike.
 • razvijanje brzine razmišljanja, povezivanja i zaključivanja (funkcionalno znanje).
 • pravovremeno uočavanje darovitih učenika i podsticanje razvoja njihovih sposobnosti.

Uzrast

 • Bela grupa – od uzrasta 4 godine do polaska u predškolsko
 • Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko
 • Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred
 • Plava grupa – II i III razred
 • Zelena grupa – IV i V razred
 • NTC science grupa – VI i VII razred *

*Program se malo razlikuje u odnosu na redovne radionice, više informacija se nalaze u odeljku vašeg grada, ukoliko se u njemu izvode NTC Science radionice.

Cene i popusti:

Popust je namenjen porodicama koje upišu više dece na radionice, više detalja možete pročitati odabirom svog grada pri dnu stranice.

Faze NTC programa

1. Stimulacija razvoja neuronskih veza i puteva

Ova faza naglašava važnost razvoja motoričkih i grafomotoričkih sposobnosti koje pomažu fizički i intelektualni razvoj dece. Deca kroz niz aktivnosti pronalaze najbolja rešenja za svladavanje prepreka te razvijaju svoju koordinaciju, ali  i osećaj za prostor. U našem školskom sistemu igre poput rotacije, skakanja i grafomotorike nepravedno su zapostavljene na štetu dece i njihovog celokupnog razvoja. Dr Rajović kroz NTC sistem daje jednostavne, učinkovite i nadasve korisne grafomotoričke vežbe koje stimulativno deluju na fizički, a po najnovijim istraživanjima, i mentalni razvoj deteta.

2. Stimulacija razvoja misaonih procesa

U drugoj fazi je prikazano nekoliko nivoa, od prepoznavanja apstraktnih pojmova do njihovog povezivanja i veštog baratanja kroz apstraktnu klasifikaciju, serijaciju i asocijaciju. Većina dece spontano prepoznaje apstraktne simbole, ali s vremenom gube interes jer roditelji ne znaju kako da ih povedu na viši nivo koji je izuzetno stimulativan za razvoj misaonih procesa. Upravo NTC pronalazi prelaze na složenije forme apstraktnih klasifikacija i serijacija, što je osnova razvoja matematičke/ logičke inteligencije.

3. Stimulacija razvoja funkcionalnog razmišljanja

Razvoj funkcionalnog razmišljanja imperativ je hvatanja u korak s obrazovnim sistemom razvijenijih država. NTC podstiče razvoj funkcionalnog razmišljanja uz pomoć zagonetnih pitanja i priča koje deca s radošću rešavaju.

NTC radionice se sprovode sledećim gradovima, klikom na grad dobićete više informacija o radionicama u tom gradu, kao i kontakt lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od uzrasta 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa, subota 10:00 – 11:00

Žuta grupa, subota 11:30 – 13:00

Narandžasta grupa, petak 18:30 – 20:00

Plava grupa, ponedeljak 18:30 – 20:00

Lokacija: NTC centar, Jugoslovenske armije 53, lok.4

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od uzrasta 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Uskoro

Lokacija: Edukativni centar Avalon, ugao Karla Marksa i Prvomajske

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Spisak termina

Lokacije

 • Banovo brdo: Vrtić „Guliver“
 • Čukarica: OŠ „Ujedinjene nacije“, NTC centar BERC, Ilije Stojadinovića 16
 • Dedinje: Vrtić „Mašana“
 • Miljakovac: Vrtić „Šumska bajka“
 • Novi Beograd: OŠ „Branko Radičević“, Atelje „Mala škola slikarskih veština“, OŠ „Mladost“, OŠ „Kralj Aleksandar I“, vrtić „Eureka”
 • Palilula: OŠ „Oslobodioci Beograda“
 • Rakovica: OŠ „Ivo Andrić“
 • Stari grad: „NTC centar“, Zadarska 7
 • Voždovac: Vrtić „Avantura”
 • Vračar: Vrtić „Rodini đaci“, „Arhimed srednja škola“
 • Zemun: Vrtić „Igralište“,vrtić „LaRu”
 • Zvezdara: Vrtić „Naša bajka”
 • Karaburma: Vrtić „Zvezdano nebo”

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 3.000,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 2.100,00, a za dvoje 5.100,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

NTC školica sporta

Autor programa NTC sistem učenja dr Ranko Rajović je u saradnji sa KK Partizan osmislilo koncept NTC sportskih radionica. Najvažniji period za razvoj mozga je od treće do desete godine, a motorika predstavlja značajan segment ukupnog razvoja. Specifičnim vežbama, inovativnim metodama, integracije senzomotornih i asocijativnih regija mozga podstiče se razvoj kako motoričkih tako i kognitivnih sposobnosti.

Termini

A) uzrast dece od 5 do 6,5 godina:

Subota 9-10 časova

Nedelja 9-10 časova

B) uzrast dece od 6,5 do 8 godina:

Subota 9-10.30 časova

Nedelja 9-10.30 časova

Uzrast

Radionice su namenjene deci uzrasta od 5 do 8 godina.

Lokacija: Štark Arena

Cena i popusti

Polugodište traje 16 treninga, treninzi se odvijaju jednom nedeljno u trajanju od 60 minuta za mlađu grupu (5-6,5 godina) i 90 minuta za stariju grupu (6,5-8 godina). Cena ciklusa iznosi 12.000,00 dinara i plaća se u 4 rate od po 3.000,00 dinara.

Deca koja idu na redovne NTC radionice imaju popust na NTC sport i umesto 3.000 dinara, cena rate za njih je 2.600,00 dinara (celo polugodište 10.400,00 dinara)

Porodice koje upišu više dece na NTC sport, plaćaju za prvo dete 3.000,00 dinara, a za svako naredno 2.600,00 dinara.

Popusti se ne sabiraju, tako da ako više dece iz jedne porodice idu i na NTC redovne radionice i na sport cena ostaje 2.600,00 dinara

Prijava

Dodatne radionice: Dramske, NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

NTC dramske radionice

Autori programa NTC sistem učenja su u saradnji sa Umetničkom radionicom Kesić osmislili koncept NTC dramskih radionica. Program je zasnovan na principima rada Akademije umetnosti i osnovama NTC sistema učenja, a prilagođen deci i mladima uzrasta od 4 do 14 godina. Prijave su u toku.

Svako dete ima talenat za glumu, samo ga treba negovati.

Kroz vežbe glumačkog zanata razvijaćemo maštu, govorne sposobnosti, timski rad. Upoznavati se sa poezijom i dramskim tekstovima, ali ćemo smišljati i svoje pričice i postavljati ih na scenu.

Program umetničke radionice KESIĆ:

 1. Otkrivanje mogućnosti glasa, problema u govoru, upoznavanje govornog aparata, pravljenje ličnog glasovnog treninga od brzalica i vežbi za oslobađanje glasa i artikulaciju. Deca će na taj način naučiti pravilnije da koriste svoj glas i jasnije da izgovaraju glasove.
 2. Vežbe koncentracije, usmeravanja pažnje i koordinacije pokreta.
 3. Razvijanje mašte kroz igru i improvizaciju.
 4. Proširivanje mogućnosti pamćenja.
 5. Rad na književnom govoru kroz poeziju i monologe.
 6. Razvijanje sposobnosti tolerancije i saradnje sa drugima i navikavanje na timski rad.
 7. Vežbe uz muziku.

Termini

Utorak: 17:30-18:30h, 6+ godina, NTC centar (Zadarska 7)

Četvrtak: 17:30-18:30h, 4-6 godina, NTC centar (Zadarska 7)

Četvrtak: 19h-20:30h, 7+ godina, NTC centar (Zadarska 7)

Četvrtak: 16:30 – 17:30, 4-6 godina,Mala škola slikarskih veština (Bulevar Zorana Đinđića 166)

Subota: 9:30-11:00, 6+ godina, NTC centar (Zadarska 7)

Subota: 11:30-12:30, 5+ godina, NTC centar (Zadarska 7)

Subota: 13:00-14:00, 4-6 godina, NTC centar (Zadarska 7)

Lokacije

Radionice će se održavati na sledećim lokacijama:

NTC centar, ulica Zadarska 7 (kod Kosančićevog venca)

Mala škola slikarskih veština, Bulevar Zorana Đinđića 166

Cena i popusti

Cena je 3.000,00 dinara za 4 nedelje (4 radionice). Porodice koje upišu više dece, imaju 10% popusta za drugo i 15% popusta za treće dete.

Prijava

Dodatne informacije možete da dobijete putem telefona: 064 179 1490 (radnim danima od 10h do 15:30h)

Više informacija o Umetničkoj radionici Kesić možete pročitati na njihovoj Facebook stranici.

Uzrasti

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Narandžasta grupa, subota 9:45 – 11:15

Zelena grupa, subota 8:00 – 9:00

Lokacija: Škola stranih jezika Blackbird, Cara Lazara 27

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa, četvrtak 18:15 – 19:15

Žuta grupa, četvrtak 18:30 – 20:00

Narandžasta grupa, četvrtak 18:30 – 20:00

Plava grupa, 20:00 – 21:30

Lokacija: OŠ „Moma Stanojlović“, Kneza Mihaila 40

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bela 1 – subota 9:00 – 10:00

Bela 2 – subota 10:15 – 11:15

Bela 3 – subota 11:30 – 12:30

Narandžasta – subota 12:45 – 14:15

Žuta 1 – subota 9:00 – 10:30

Žuta 2 – subota 10:45 – 12:15

Zelena – subota 14:15 – 15:45

Plava – subota 12:30 – 14:00

Lokacija: Osnovna škola „Dragomir Marković“, Kruševac

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Predškolska ustanova „Bambi“

Bela grupa : ponedeljak od 16:15 h do 17:15 h

Žuta grupa : ponedeljak od 17:30 h do 19:00 h

Ekonomsko trgovinska škola

Plava grupa : utorak od 18 :00 h do 19:30 h

Zelena grupa : utorak od 18 :00 h do 19:30 h

Narandžasta grupa : četvrtak od 18 :00 h do 19:30 h

 

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bela grupa, petak 17:30 – 18:30

Žuta grupa, četvrtak 17:30 – 19:00

Narandžasta grupa, petak 18:30 – 20:00

Plava grupa, četvrtak 19:00 – 20:30

Naučna grupa, subota 11:00 – 12:30

Lokacija: NTC centar, Vuka Karadžića 5, Loznica

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bela grupa, subota 11:30-12:30

Žuta grupa, subota 10:00-11:30

Narandžasta grupa, subota 10:00-11:30

Plava grupa, subota 10:00-11:30

Zelena grupa, subota 10:00-11:30

Lokacija: Obrazovni centar Fair Play, prilaz Bulevar Nemanjića 72b

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 3.000,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 2.100,00, a za dvoje 5.100,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Spisak termina

Lokacije

 • NTC centar, Danila Kiša 7a
 • OŠ „Đorđe Natošević“, Radnička ulica

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje ili više dece imaju popust. Popust se obračunava za svako prijavljeno dete. Primer: Cena za jedno dete za 4 radionice je 2400,00 dinara. Cena za dvoje dece za 4 radionice je 2040,00 dinara po detetu (ukupno 4080,00 dinara). Cena za troje dece za 4 radionice je 1760,00 dinara po detetu (ukupno 5280,00 dinara). Cena za četvoro dece za 4 radionice je 1320,00 dinara po detetu (ukupno 5280,00 dinara).

Ukoliko ste zainteresovani da budete obavešteni kada budemo imali ponuđene termine za nov ciklus NTC radionica u Novom Sadu, molimo Vas da popunite prijavnu formu.

Prijavna forma

Ukoliko želite da uđete na svoj postojeći nalog to možete učiniti ovde

Prijava

Dodatne radionice: Dramske, rukotvorine, NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC. Ciklus traje 16 radionica i cena je 3.000,00 dinara za 4 radionice od 90 minuta. Cena je veća u odnosu na redovne radionice, jer zahteva rad u manjim grupama.

Prijava NTC Science

NTC dramske radionice

Autori programa NTC sistem učenja su u saradnji sa Umetničkom radionicom Kesić osmislili koncept NTC dramskih radionica. Program je zasnovan na principima rada Akademije umetnosti i osnovama NTC sistema učenja, a prilagođen deci i mladima uzrasta od 4 do 14 godina. Prijave su u toku.

Svako dete ima talenat za glumu, samo ga treba negovati.

Kroz vežbe glumačkog zanata razvijaćemo maštu, govorne sposobnosti, timski rad. Upoznavati se sa poezijom i dramskim tekstovima, ali ćemo smišljati i svoje pričice i postavljati ih na scenu.

Program umetničke radionice KESIĆ:

 1. Otkrivanje mogućnosti glasa, problema u govoru, upoznavanje govornog aparata, pravljenje ličnog glasovnog treninga od brzalica i vežbi za oslobađanje glasa i artikulaciju. Deca će na taj način naučiti pravilnije da koriste svoj glas i jasnije da izgovaraju glasove.
 2. Vežbe koncentracije, usmeravanja pažnje i koordinacije pokreta.
 3. Razvijanje mašte kroz igru i improvizaciju.
 4. Proširivanje mogućnosti pamćenja.
 5. Rad na književnom govoru kroz poeziju i monologe.
 6. Razvijanje sposobnosti tolerancije i saradnje sa drugima i navikavanje na timski rad.
 7. Vežbe uz muziku.

Termini

Dostupne termine možete naći u prijavnoj formi

Lokacija

Radionice će se održavati u NTC centru, ulica Danila Kiša 7a ponedeljkom i u OŠ „Đorđe Natošević“ ulaz iz Radničke ulice, subotom.

Cena i popusti

Cena za mesec dana je 2.400,00 dinara. Ukoliko dete ide i na NTC radionice i dramske radionice ima popust 10%, u tom slučaju cena za dramske radionice iznosi 2.160,00 dinara.

Prijava dramske radionice

Dodatne informacije možete da dobijete putem telefona: 064 236 27 26 (radnim danima od 13h do 17h)

Više informacija o Umetničkoj radionici Kesić možete pročitati na njihovoj Facebook stranici.

NTC rukotvorine

NTC rukotvorine je nova vrsta radionica koju smo uveli inspirisani velikim interesovanjem dece na kampovima za aktivnosti ovog tipa. Tokom ovih radionica deca će imati priliku da svojim rukama naprave neki predmet primenom različitih tehnikama i da nauče neke korisne veštine. Ciklus traje 16 radionica i cena je 2.400,00 dinara za 4 radionice od 60 minuta. Radionice se rade u malim grupama i prijava je obavezna.

Neke od aktivnosti:

 • pravljenje činije od gline, tehnikom glista
 • pletenje vune prstima, sa 1 i više niti
 • pravljenje kapice za patuljke od niti vune
 • reciklaža starih majica u trake za glavu, narukvice, ogrlice itd.
 • predmeti od testa, pečenje, ukrašavanje
 • kako rastaviti bicikl, namestiti lanac, promeniti gumu
Prijava NTC rukotvorine

NTC engleski jezik

Radionice NTC engleskog jezika će se održavati jednom sedmično. Termin je utorkom od 18 do 19.30h u privatnoj OŠ Junior – Clever School na adresi Sime Milutinovića Sarajlije 32, Novi Sad.

Datum prve radionice je 19.11.2019. godine. Uzrast dece koja mogu da pohađaju NTC engleske radionice je od 6 do 8 godina. Radionice su namenjene deci koja žele da nauče NTC metodologiju kroz osnove engleskog jezika.

Radionice će se održavati u periodu od 19.11. do 10.12.2019. godine (4 radionice po 90 minuta). Cena je 3.000,00 dinara. Radionice se rade u malim grupama i prijava je obavezna.

Prijava NTC engleski jezik

Uzrasti

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Informacije o terminima uskoro.

Lokacija: O.Š.“Jovan Jovanović Zmaj“, ulica Zmaj Jove Jovanovića, Pančevo

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

 

Prijava

Uzrasti

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Narandžasta grupa, petak 18:30 – 20:00

Plava grupa, petak 18:30 – 20:00

Lokacija: Osnovna škola „Dušan Jerković“

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona do 10. septembra.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa, subota 11:45 – 12:45

Plava grupa, subota 10:00 – 11:30

Lokacija: Igraonica Spin, Cara Dušana 64, Šid

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijava

Prijave su otvorene do 10. septembra.

Uzrasti

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Žuta grupa, subota 12:15-13:15

Narandžasta grupa, subota 10:30-12:00

Plava grupa, subota 12:15-13:45

Lokacija: Smart edu, Kralja Petra I / 16

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijava

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa, sreda 18:30 – 19:30

Plava grupa, ponedeljak 18:30 – 20:00

Plava grupa, utorak 18:30 – 20:00

Lokacija: Centar za strane jezike, Arsenija Čarnojevića 19

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijava

Prijave su otvorene do 10. septembra.

NTC priprema dece za polazak u školu

Obaveštavamo Vas da će se preko leta od 19. avgusta do 30. avgusta, u Sremskoj Mitrovici organizovati radionice za decu predškolskog uzrasta sa temom “NTC priprema dece za polazak u školu”. Radionice će voditi NTC predavači.

NTC metode i tehnike osnažuju dete u veštinama koje su neophodne za uspešan i manje stresan polazak u školu. Sposobnosti će se podsticati i razvijati kod dece kroz modifikovane aktivnosti NTC radionica za predškolski uzrast:

 • igre upoznavanja (olakšavaju adaptaciju na novu sredinu)
 • upoznavanje sa novim rečima
 • opisivanje zadatog predmeta (kroz NTC igru Priča za pamćenje)
 • analiza i sinteza reči (rastavljanje i sastavljanje reči, skrivene reči u reči ili rečenici, igre slogovima, glasovima i slovima, rima)
 • NTC tehnika Nelogične priče
 • slikovni i asocijativni prikazi pesmica i kraćih sadržaja
 • razumevanje prostornih i vremenskih relacija (lavirinti, mape, peščani sat)
 • rešavanje matematičko – logičkih nizova, uvežbavanje misaonih klasifikacija i serijacija
 • grafomotoričke vežbe
 • NTC Eksperimenti
 • NTC društvene igre
 • NTC poligoni

Cilj radionica je da na zabavan način kroz igru osnažimo predškolce za polazak u školu.

Termini

Radnim danima od 17:30 do 19:30 u periodu od 19.8 do 30.8.

Cena

Za ceo program od 20 sati 6.000 din.

Pojedinačni dolasci 1000 dinara za 2 sata.

Ukoliko ste zainteresovani za ovaj vid radionica, dete možete prijaviti preko mejla ili telefona.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Informacije uskoro

Lokacija: OŠ „Janko Čmelik“ Karadjordjeva 2

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od uzrasta 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Informacije uskoro

Lokacija: OŠ Jovan Popović, Kralja Petra Prvog 124 Inđija

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa, četvrtak 18:30-19:30

Žuta grupa 1, ponedeljak 17:00-18:30

Žuta grupa 2, sreda 17:30-19:00

Plava grupa, 18:30-20:00

Lokacija: Smart edu, Partizanska 14/3

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijava

 

Uzrasti

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Plava grupa 1: utorak od 17:30 do 19:00h

Plava grupa 2: četvrtak od 17:30 do 19:00h

Narandžasta grupa: petak od 18:00 do 19:00h

Lokacije

OŠ „Vuk Karadžić“, trg Duška Trifunovića 7

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Informacije uskoro

Lokacija: Gimnazija „Žarko Zrenjanin“ 

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Biće naknadno objavljeni nakon formiranja grupa, počinjemo sa radom u novembru

Lokacija: Osnovna škola „Prva osnovna škola Kralj Petar II“, Užice

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bela grupa, utorak od 17h do 18h

Žuta grupa, utorak od 18h do 19 i 30h

Narandžasta grupa, subote od 10 i 30h do 12h

Plava grupa, subota od 9h do 10 i 30h

Zelena grupa, subota od 10 i 30h do 12h

Lokacije

Za belu i žutu grupu: Vrtić „Maslačak“, Ive Lole Ribara 41, Zrenjanin

Za narandžastu, plavu i zelenu grupu: OŠ“Dr Jovan Cvijić“, 7. jula 10, Zrenjanin

Cena i popusti

Cena za 4 radionice je 2.400,00 dinara.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 1.680,00, a za dvoje 4.080,00 dinara. Za treće dete imate popust 50%, a za četvrto 100%.

Prijave putem mejla i telefona

 

Uzrasti

Bijela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Termini

Mlađa grupa (BIJELI) – sredom

Prva grupa: 16-17h | Druga grupa: 17-18h

Predškolci (ŽUTI) – četvrtkom

Prva grupa: 16.30-18h | Druga grupa: 18-19.30

Predškolci (ŽUTI) – četvrtkom

Prva grupa: 16.30-18h | Druga grupa: 18-19.30

Lokacija: PPU „Svetionik“

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €.

Prijava

 

NTC rukotvorine

NTC rukotvorine je nova vrsta radionica koju smo uveli inspirisani velikim interesovanjem dece na kampovima za aktivnosti ovog tipa. Tokom ovih radionica deca će imati priliku da svojim rukama naprave neki predmet primenom različitih tehnikama i da nauče neke korisne veštine.

Ciklus traje 16 radionica i cena je 28 eura za 4 radionice od 60 minuta. Cena je veća u odnosu na redovne radionice, jer zahteva rad u manjim grupama.

Prijava

 

Uzrasti

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Plava grupa, ponedeljak 18:00 – 19:30

Zelena grupa, sreda 18:00 – 19:30

Lokacija: OŠ “ Blažo Jokov Orlandić“

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa 1, sreda 16:00-17:00

Bela grupa 2, četvrtak 16:00-17:00

Žuta grupa, ponedeljak 17:00 -18:30

Žuta grupa, utorak 17:00 -18:30

Narandžasta grupa, petak 17:00 – 18:30

Plava grupa, petak 16:00 – 17:30

Zelena grupa, četvrtak 17:00 – 18:30

Lokacija: PPU „Vini Pu“

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €

Prijava

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bijela grupa, ponedeljak 16:00 – 17:00

Žuta grupa, ponedeljak 16:00 – 17:30

Narandžasta grupa, ponedeljak 16:00 – 17:30

Plava grupa, srijeda 16:00 – 17:30

Zelena grupa, srijeda16:00 – 17:30

Lokacija: PPU „Osmijeh“, Dobrota 18 Mecerov brijeg

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €

Prijava na telefon ili mejl

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Termini

Bela grupa, sreda 17:00 – 18:30

Žuta grupa, utorak 17:00 – 18:30

Narandžasta grupa, ponedeljak 18:00 – 19:30

Lokacija: PPU „MONTESORI ZVONO“, Vuka Karadžića

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bijela grupa 1, ponedeljak 17:30 – 18:30

Bijela grupa 2, srijeda 17:30 – 18:30

Žuta grupa 1, ponedeljak 18:00 – 19:30

Žuta grupa 2, četvrtak 17:00 – 18:30

Narandžasta grupa, ponedeljak 17:30 – 18:30

Plava grupa, subota 10:00 – 11:30

Zelena grupa, subota 10:00 – 11:30

Lokacija: PPU „ARTIĆ PINOKIO“, Arsenija Boljevića 41 (kod DELTE)

Cena i popusti

Uplata za jedno dete 25,00 € Drugo dete – 15% popusta 21,25 € Treće dete – 25% popusta 18,75 € Četvrto dete – 50% popusta 12,50 €

 

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Više informacija uskoro

Lokacija: Oxford edukativni centar, Jevrejska 73

Cena i popusti

48 KM mjesečno, 10% popusta ukoliko je dvoje djece iz iste porodice, 30% na treću uplatu ukoliko je troje djece a za prvo dvoje po 10% popusta, ukoliko je četvero djece iz iste porodice četvrto dijete ima 50% popusta, treće 30% a prvo dvoje po 10%.

Prijave putem mejla i telefona

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Više informacija saznajte od lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bela grupa 1, ponedeljak od 17:30 do18:30 sati

Bela grupa 2, subota od 11 do 12 sati

Žuta grupa, subota od 9 do 10:30 sati

Plava grupa, utorak od 18:30 do 20 sati

Lokacija: Obrazovni Centar Cerovac, Dušana Baranina br.1, Bijeljina

Cena i popusti

Mesečna rata za 4 radionice je 50,00KM, radna sveska za I ciklus 10,00KM, radna sveska za II ciklus 10,00KM, drugo dete ima popust od 30%.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Bijela grupa, petak 17:45-18:45

Žuta grupa, petak, 19:00-20:30

Narandžasta grupa, subota 10:00-11:30

Plava grupa, subota 10:00-11:30

Zelena grupa, subota 12:00-13:30

Science grupa, petak 19:00-20:30

Lokacija: Poliglota Institut

Cena i popusti

50KM je cena za 4 radionice, popust na drugo dijete 30% a na treće 50%

[email protected]

049/211-111

066/122-111

Od pon do pet: 07:00-21:00, sub: 09:00-14:00

Prijave putem mejla i telefona

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Više informacija saznajte od lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Bela grupa, utorak u 15h

Žuta grupa, utorak u 17h

Narandžasta grupa, petak u 17h

Plava grupa, utorak u 19h

Zelena grupa, petak u 19h

Lokacija: Biblioteka „Branko Radičević“ Derventa

Cena i popusti

50 KM za jedno dete, drugo dete popust 20%, treće dete 50% i četvrto besplatno.

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Bela grupa, ponedeljak u 16h

Žuta grupa, ponedeljak u 17:30

Narandžasta grupa, sreda u 18h

Plava grupa, ponedeljak u 19:15

Zelena grupa, sreda u 19h

NTC science grupom, sreda u 19h

Lokacija: Agencija Lavirint, Braće Jugovića 4/1 Doboj

Cena i popusti

50 KM za jedno dete, drugo dete popust 20%, treće dete popust 50%, četvrto dete besplatno.

Prijave putem mejla i telefona

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Više informacija saznajte od lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju II razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Bela grupa, srijeda 17:30-19:00

Narandžasta grupa, petak 18:00-19.30

NTC science grupa, petak 19:30-21:00

Lokacija: IN-centar za jezike i obrazovanje 2, Spasovdanska 17E, Istočno Sarajevo

Cena i popusti

48 KM

Prijave putem mejla i telefona

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Više informacija saznajte od lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Radnim danom od 17:30h

Lokacija: Vrtić „Čudesna šuma“, Mostar

Cena i popusti

48KM, drugo dijete -30%, treće dijete -50%

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko i I razred

Termini

Bijela grupa, ponedeljak 17-18:30h

Žuta grupa, utorak 17-18:30h

Lokacija: Vrtić „Cvrčak“ Pale, Gavrila Principa 54

Cena i popusti

Cijena 48,00 KM, drugo dijete -30%=34,00 KM, treće dijete -50%=24,00 KM, četvrto besplatno

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Plava grupa – III i IV razred

Termini

Plava grupa, petak 10:45-12:15

Lokacija: IN-centar za jezike i obrazovanje, Univerzitetska 32A

Cena

48 KM

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

NTC science grupa – VI i VII razred

Termini

Termni će biti objavljeni uskoro

 

Cena i popusti

50KM je cena za 4 radionice, popust na drugo dijete 30% a na treće 50%

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko i I razred

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju drugi razred

NTC science grupa – VII i VIII razred

Termini

Bela grupa, utorak 18:00-19:00

Žuta grupa, četvrtak 11:45-13:15

Narandžasta grupa, petak 11:00-12:30

NTC science grupa, ponedeljak 10:00-11:30

Lokacija: IN-centar za jezike i obrazovanje 3, Glasinačka bb, Sokolac

Cena

48 KM

Prijave putem mejla i telefona

Dodatne radionice: NTC science

NTC Science grupa

Na radionicama NTC Science grupe akcenat će biti na gradivu iz fizike i hemije uz primenu NTC tehnika učenja. Nekadašnja C grupa (VI, VII razred) dobija novi naziv, ali i nove naučno popularne igre u svom sadržaju. Deca će imati priliku da isprobaju nove naučno-društvene igre osmišljene od strane NTC stručnog tima kao što su „Hemikado“, „Fizikado“, „Ugljovodonicni ples“ i sl. Autori NTC Science-a su i autori naučno-popularnog romana: „Branko i Stanko – U svetu atoma“. Razvoj ovog vida programa razvijan je u saradnji s master inženjerima tehnologije Tehnološkog fakulteta Novi Sad.

Takođe, na svakoj radionici biće urađen eksperiment nakon kojeg deca dobijaju pitanja za razmišljanje. Materijal za eksperimente koje će deca da rade obezbeđuje NTC.

Više informacija saznajte od lokalnog koordinatora.

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Termini

Bijela grupa, utorak 16:30-18h

Žuta grupa, utorak 16:30-18h

Narandžasta grupa, subota 10:30-12h

Plava grupa, subota 10:30-12h

Lokacija: OŠ „Jovan Jovanović Zmaj“, Srbac

Cena i popusti

48 KM mjesečno (drugo dijete 30% popust, treće dijete 50% popust).

Prijave putem mejla i telefona

Uzrasti

Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

Plava grupa – II i III razred

Zelena grupa – IV i V razred

Termini

Više informacija uskoro

Lokacija: OŠ „Sveti Sava“

Cena i popusti

50 KM za jedno dete, drugo dete popust 30%, treće dete popust 50%, četvrto dete besplatno

Prijave putem mejla i telefona

Preko leta organizujemo letnje kampove gde se pored NTC poligona, boravka u prirodi i sportskih aktivnosti dva puta dnevno rade NTC radionice.