NTC Radionice Novi Sad

Uzrasti

  • Bela grupa – od 4 godine do polaska u predškolsko

  • Žuta grupa – deca koja pohađaju predškolsko

  • Narandžasta grupa – deca koja pohađaju prvi razred

  • Plava grupa – II i III razred

  • Zelena grupa – IV i V razred

  • NTC science grupa – VI i VII razred

*NTC Science - na radionicama se rade NTC eksperimenti za razmišljanje i povezivanje, uče se NTC tehnike u učenju definicija i delova gradiva, obilaze se laboratorije na fakultetima Univerziteta u Novom Sadu. U fokusu će biti gradivo iz fizike i hemije za šesti i sedmi razred osnovne škole.

Termini

Upisni rok za jesenji ciklus NTC radionica je prošao. Prolećni ciklus NTC radionica počinje u februaru, ukoliko ste zainteresovani molimo Vas da popunite prijavnu formu.
Prijavnu formu možete pronaći ovde.

Lokacija

NTC centar, Danila Kiša 7a
OŠ „Đorđe Natošević“, Radnička ulica
Boho play and learn, Đerđa Molnara 2a

Cena i popusti

Cena za ciklus NTC radionica je 12.000,00 dinara. Ciklus obuhvata 16 radionica. Plaćanje ciklusa vrši se u dve jednake rate od po 6.000,00 dinara.


Porodice koje upišu dvoje ili više dece imaju popust. Popust se obračunava za svako prijavljeno dete. Primer: Cena za jedno dete za 8 radionica je 6000,00 dinara. Cena za dvoje dece za 8 radionica je 5500,00 dinara po detetu. Cena za troje dece za 8 radionica je 5100,00 dinara po detetu. Cena za četvoro dece za 8 radionica je 4500,00 dinara po detetu.

Kontakt i prijava

[email protected]
+381652451405
(od 9h do 15h)
Prijava
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram