NTC licence i centri

Na mapi možete videti u kojim gradovima postoje aktivni NTC centri i licencirane ustanove.
Uskoro će biti objavljene mape Bosne i Hercegovine, Hrvatske i Slovenije.

NTC centar – sprovodi NTC radionice u gradu u saradnji sa autorom NTC programa dr Rankom Rajovićem.

Ukoliko u vašem gradu ne postoji aktivni NTC centar možete popuniti prijavnu formu kako bismo mogli da stupimo u kontakt.

 

NTC licenca – ustanova koja samostalno, bez autora Programa, u toku radnog vremena sprovodi NTC program.

Ukoliko želite da Vaša ustanova radi po NTC programu, popunite prijavnu formu kako bismo mogli da stupimo u kontakt. 

Prijavna forma:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfofW7D50rUaWXa6y0Y4rvEFGmA9r1KeliGwP4Psi2qM8zTjg/viewform

NTC centar

Ovo je najviši nivo primene NTC programa.

U NTC centrima naš stručni tim organizuje radionice za decu. Program koji se sprovodi na radionicama osmišljen je od strane autora Ranka Rajovića i uniforman je u svim državama u kojima se provodi. Za sada NTC centri postoje u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Crnoj Gori, Makedoniji i Srbiji.

Spisak NTC centara možete pronaći na stranici radionica za decu.
NTC centri

NTC licence

Specijalan program licenciranja privatnih ustanova (predškolske ustanove, osnovne škole) omogućava svakodnevnu primenu NTC metodologije tokom trajanja jedne školske/radne godine. U saradnji sa NTC stručnim timom, vaspitačima, učiteljima i stručnim saradnicima je posle završenog stručnog seminara omogućena praktična primena NTC aktivnosti. Uzajamna saradnja obuhvata: supervizijsko praćenje rada, konsultacije, primenu novih aktivnosti i kontrolu kvaliteta primene Programa. Dvosmerna komunikacija i praćenje primera iz prakse daju poseban doprinos stalnom usavršavanju rada sa decom. Uspešna sinergija i zadovoljstvo dece i roditelja, osnovni su preduslovi za produženje licence nakon isteka jedne školske/radne godine.

 

Državnim ustanovama, čiji zaposleni završe NTC stručni seminar i primenjuju Program u svom radu, nudimo superviziju.

 

Za detaljnije informacije o načinu dobijanja NTC licence, možete nas kontaktirati putem imejla: [email protected]

U daljem tekstu prikazana je tabela ustanova koje imaju NTC licencu. Savetujemo roditeljima da ukoliko žele da upišu svoje dete u ustanovu sa NTC licencom, provere na našem sajtu da li je njihova licenca važeća. Takođe, pri poseti ustanovi, mogu da pogledaju NTC licencu na kojoj su navedena imena zaposlenih koji su završili NTC stručni seminar i primenjuju Program u svom radu. Ovo je posebno važno, zato što mnoge ustanove ističu da rade po NTC programu, ali ako ne poseduju važeću NTC licencu, mi ne garantujemo za kvalitet njihovog rada.

 

 

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram