Online radionice

Od ove godine smo uveli i opciju elektronskih radionica. Iako se dr Ranko Rajović i generalno NTC sistem učenja zalaže za to da deca što manje za ekranom, roditelji su ipak smatrali da jednom nedeljno sat vremena nije toliko strašno ukoliko se vreme za ekranom opravda radionicom koja je korisna za njihovu decu. Tako da smo najviše na zahtev roditelja iz dijaspore i gradova koji nemaju NTC centar, odlučili da ponudimo i ovakve radionice.  U ponudi su dve opcije:
Ove radionice prate redovni ciklus NTC radionica s tim što dete radi od kuće pomoću Zoom aplikacije. Predavač s druge strane zadaje zadatke i aktivnosti koje dete treba da uradi. Mlađoj deci (bela, žuta i narandžasta grupa) je potrebna pomoć roditelja u realizaciji radionica, dok starija deca (plava i zelena grupa) mogu samostalno da rade.

Grupe za NTC online Zoom radionice su sledeće:
Bela grupa (4 i 5 godina)
Žuta grupa (predškolci, 6 godina)
Narandžasta grupa (I razred, 7 godina)
Plava grupa (II i III razred, 8 i 9 godina)
Zelena grupa (IV i V razred, 10 i 11 godina)

Cena za NTC online Zoom radionice iznosi 12.000,00 RSD za ciklus koji traje 16 radionica, uplatu je moguće izvršiti u 4 mesečne rate od po 3.000,00 RSD. Prva rata se plaća nakon prve radionice. Uz radionice dobijate radni svesku u PDF formatu, a za decu koja žive u Srbiji šaljemo poštom štampanu verziju. 
Cena za uplate iz inostranstva iznosi 120,00 EUR za ceo ciklus, a 30 EUR je mesečna rata.

Porodice koje upišu dvoje dece imaju 30% popust za drugo dete, znači cena za drugo dete je 2.100,00 RSD( ili 21 EUR za ino uplate). Za treće dete popust je 50%, a za četvrto 100%.

Trenutno su sve grupe popunjene. Ukoliko ste zainteresovani da Vas obavestimo o novom terminu upisa, možete popuniti prijavnu formu.


Kontakt: [email protected]

NTC online Zoom radionice

NTC video materijal za roditelje i decu

NTC video materijal je namenjen roditeljima koji žive u gradovima gde nema NTC centra i za rad sa decom tokom letnjeg ili zimskog raspusta, kada nema radionica u NTC centrima. Paket sadrži video uputstvo za svaku vežbu i PDF format radne sveske (na latinici ili ćirilici) koju je potrebno odštampati. Vežbe su prilagođene za rad kod kuće i namenjene roditeljima koji će ih primenjivati u radu sa detetom/decom. Mnoge od njih se mogu primenjivati spontano u svakodnevnim aktivnostima i sa decom različitih uzrasta. Trenutno je u ponudi prvi ciklus od 4 radionice, a svaku radionicu čine 4 vežbe.
Registraciju i preuzimanje materijala možete izvršiti klikom na dugme "Registracija za NTC video materijal" na dnu stranice.

Postoji materijal za dve uzrasne grupe:

• Mlađu (od 4 do 7 godina)
• Stariju (od 8 do 12 godina)

Cena za prvi ciklus od 4 radionice je 2.000,00 RSD za uplate iz Srbije ili 20,00 EUR za uplate iz inostranstva. Deca koja pohađaju NTC redovne radionice ili su ih pohađala u toku ove školske godine imaju popust od 20% i za njih cena iznosi 1.600,00 RSD. Ukoliko želite radionice i mlađe i starije uzrasne grupe, cena iznosi 4.000,00 RSD.

Cena obuhvata:
• radnu svesku u elektronskom formatu,
• video pripreme za svaku vežbu,
• pismene konsultacije putem mejla u trajanju od 3 meseca nakon što ste aktivirali materijal,
• diplomu o uspešno završenom ciklusu na kojoj će biti ime i prezime deteta i broj ostvarenih bodova.

Kada uradite sve vežbe, potrebno je fotografisati urađene radionice i poslati nam fotografije na mail kako bi Vaše dete dobilo diplomu o uspešno završenom online ciklusu.

Od momenta dobijanja materijala, naredna 3 meseca su Vam na raspolaganju online konsultacije kao i video sadržaj. Svoja pitanja, sugestije, komentare i urađene zadatke možete nam slati na mejl: [email protected]
NTC video materijal, 4-7 godina
NTC video materijal, 8-12 godina
Registracija za NTC video materijal
Nakon registracije na Vaš mail će stići poruka za potvrdu naloga. Kada se prijavite na NTC online platformu, potrebno je da izvršite uplatu za radionice kako biste aktivirali nalog i pristupili video sadržaju i radnoj svesci. Više detalja ćete pronaći na NTC online platformi u dokumentu „Aktivacija naloga“.

Radionice su autorizovane i svaka zloupotreba materijala je zakonom kažnjiva.
cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram