NTC Klub

NTC sistem učenja je inovativna metoda koja podstiče razvoj dece po novim principima, saznanjima i modelima neuro-edukativnih nauka i po tome je NTC jedinstven. Autor NTC programa, Ranko Rajović, dugogodišnji je predavač na Pedagoškom fakultetu u Kopru, a oblast kojom se bavi su neuronauke u obrazovanju. Dr Rajović često ističe značaj o smanjenju upotrebe ekrana, savetuje na koji način treba osmisliti aktivnosti i stimulisati decu, kao i o dosadi kao pokretaču mašte.

Okruženje se menja, navike se menjaju, sve to utiče na sposobnost i mogućnosti naše dece, moramo da prilagodimo sadržaj i pristup edukacije kako bi se maksimalno podstakao razvoj deteta i ispoljavanje potencijala. Škole budućnosti treba da daju rešenje za te izazove. NTC klub je upravo nastao iz potrebe da se održi kontinuitet u radi sa decom po NTC principima. Do sada smo imali radionice koje su se održavale jednom nedeljno i kampove koji su samo leti, a sada imamo priliku da ponudimo program koji deca mogu da pohađaju i svakog dana.

Adresa: Bulevar kneza Aleksandra Karađorđevića 38 - https://goo.gl/maps/thacP11h545dCtZPA

Raspored aktivnosti u klubu:

9.00-11.30I blok
11.30-11.45pauza
11.45-14.15II blok
14.15-14.30pauza
14.30-17.00III blok

Svakog radnog dana od 9 do 17 časova klub je otvoren za svoje članove, potrebno je najaviti ranije dolazak, jer je broj mesta ograničen. Program je pripremljen za decu uzrasta od 4 do 10 godina. Deca su podeljena po uzrasnim grupama.

Sadržaj koje će se raditi sa decom tokom aktivnosti:

  • NTC tehnike (šifre, nelogične priče, sakrivanje reči, asocijativni prikaz pesmica/lekcija), takmičarske i društvene igre
  • NTC poligoni i pokretne igre za razvoj motoričkih i misaonih sposobnosti kod dece
  • NTC rukotvorine i muzičke radionice za razvoj kreativnosti i podsticanje fine motorike
  • Metode učenja stranog jezika kroz rime, pesmice i glumu

Svakog radnog dana imaćemo tri bloka, možete prijaviti dete za jedan, dva ili tri bloka u toku dana i odabrati kojim danima će dete dolaziti. Zavisno od broja dolazaka kupujete željeni paket (cenovnik je ispod). 

Ukoliko dete boravi više od jednog bloka, možete mu spakovati užinu ili ručak, zavisno u kom periodu dana dolazi i njegovih potreba. Spakovani obroci će u vreme pauze biti poslužena deci.

Cene 

  • 1 blok (2,5 sata) = 1.300,00 dinara
  • 5 blokova (5x2,5 sata) = 6.250,00 dinara
  • 15 blokova (15x2,5 sata) = 17.500,00 dinara
  • 20 blokova (20x2,5 sata) = 21.500,00 dinara
  • 50 blokova (50x2,5 sata) = 50.000,00 dinara

Paket od 1, 5, 15, 20 ili 50 blokova kupujete početkom meseca, uplata se vrši avansno, kupljeni paket je potrebno iskoristiti tokom tog meseca. Kupljen paket može da se rasporedi na svu decu iz jedne porodice. Plan dolazaka možete dogovoriti za ceo mesec ili za narednu nedelju. 

Dodatne aktivnosti: izleti, organizovani odlasci na pozorišne predstave, muzeje, koncerte. Mogućnost pomoći oko izrade domaćih zadataka kad počne školska godina.Ukoliko ste zainteresovani da upišete dete popunite prijavnu formu, nakon čega će Vas neko iz našeg tima kontaktirati za dalje dogovore.

Prijavna forma

Za sve informacije možete nas kontaktirati na:

*redovne NTC radionice će se održavati u istom prostoru posle 17 časova, više o tome: https://ntcucenje.com/ntc-radionice-za-decu/

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram