NTC online seminar – 3T metoda

3.000,00 RSD sa PDV

Tri T metoda kao deo NTC metodologije ima za cilj da podstakne motivaciju i interesovanje učenika u osnovnim školama. Svako slovo T predstavlja jedan stub koji je osnova za „buđenje“ dečje pažnje na času: 

  • TakmičenjeKako pomoću takmičenja postići prirodnu disciplinu, pozitivnu atmosferu, slušnu pažnju i timski rad? 
  • TajnovitostKako da od informacije iz knjige napravimo misteriju koju treba razotkriti i na tom putu do odgovora usput naučiti lekciju?
  • Trend – Kako pomoću dečjih interesovanja obraditi nastavne jedinice?
Kategorija:

Opis

Polaznicima seminara biće predstavljene tehnike učenja, naučno-popularne knjige i didaktički materijal iz NTC sistema učenja, a koje za cilj imaju da zainteresuju decu za učenje i da podstaknu razvoj njihovog funkcionalnog razmišljanja. Polaznici seminara naučiće kako da predstavljene metode, didaktički materijal i igre primene u radu sa decom u učionici i kako da ih prilagode gradivu koje obrađuju.

Kurs je interaktivan, tako da će svi polaznici imati priliku da već tokom seminara, primene NTC metodologiju u praksi, a od članova NTC stručnog tima, dobiće smernice i sugestije koje će im pomoći da primenu programa usavrše.

 

Seminar je namenjen nastavnicima razredne i predmetne nastave. Seminar može da bude koristan svim osobama koji su uključeni u edukaciju dece i odraslih. Takođe, može da bude zanimljiv i koristan svim roditeljima koji smatraju da NTC sistem učenja može da pomogne njihovoj deci da efikasnije uče i usvajaju školsko gradivo.

 

Seminar 3T metoda (4 x 45min) – održaće se 30.03.2024. od 10.00 do 13.15 časova

Tokom trajanja seminara učesnici će imati prilike da vide mnoge igre, tehnike i načina obrade nastavnih jedinica. Učesnici će imati prilike da vide razne igre i aktivnosti koje su pogodne za:

  • Uvod u nastavnu jedinicu (početak školskog časa)
  • Usvajanje gradiva (glavni deo časa)
  • Utvrđivanje naučenog (završni deo časa)

 

KO SU REALIZATORI SEMINARA?

 

Realizatori seminara su dr Vuk Rajović i dr Nemanja Bojanić, članovi NTC tima zaduženi za razvoj NTC programa i primenu programa u radu sa decom školskog uzrasta.

U svom dugogodišnjem radu su osmislili i realizovali deo programa NTC sistema učenja – NTC Science, koji za cilj ima da zainteresuje decu za prirodne nauke i olakša im razumevanje gradiva iz ovih predmeta. 

Sa istim ciljem su objavili dva naučno-popularna romana za decu: Branko i Stanko – U svetu atoma i Branko i Stanko – Put u Elementarijum, kao i društvenu igru Hemikado.

 

Bili su članovi radne grupe tokom realizacije pilоt оbuke NТC sistеm učеnjа – primеnа prоgrаmа u prаksi, organizovanu od strane Мinistаrstvа prоsvеtе, nаukе i tеhnоlоškоg rаzvоја i Zavoda za vrednovanje kvaliteta obrazovanja i vaspitanja.

 

Cena NTC  online seminara 3T metoda je 3000 rsd ili 30 eur za uplate van Srbije

Napomena: Svaki učesnik će dobiti autorski sertifikat. Za online odlušan seminar učesnici nemaju mogućnost dobijanja bodova za stručno usavršavanje!

 

Pravna lica treba da popune prijavni formular, kako bismo im poslali fakturu:

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdpgg2zLLUAfSzEXi0H6d9tBSzYPgeYV_NTWjCygiQl-NX-Fg/viewform?usp=sf_link

Imate pitanja? Kontaktirajte nas putem telefona 0652451405 (radnim danima od 10 do 14h) ili putem mejla [email protected] 

Ako Vam navedeni termin ne odgovara i želite da dobijete obaveštenje mejlom o narednim terminima, možete popuniti formular u nastavku: Newsletter

Recenzije

Još nema komentara.

Budite prvi koji će te ostaviti utisak “NTC online seminar – 3T metoda”

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

cross linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram